Руски Су-27 прихвана американски ЕП-3 Орис II, който прелита в

...
Руски Су-27 прихвана американски ЕП-3 Орис II, който прелита в
Коментари Харесай

САЩ съобщават за опасна маневра на руски СУ-27 над Черно море

Руски Су-27 прихвана американски ЕП-3 Орис II, който прелита в интернационално въздушно пространство над Черно море , оповестява американският флот.

Руският изтребител е провел високоскоростна маневра непосредствено пред ЕП-3 и по-късно го преследва за повторно, което флотът на Съединени американски щати назовава " небезопасно взаимоотношение " .

Военноморските сили допълват, че техният аероплан лети в сходство с интернационалното право и че дават видео, с което ще покажат това.



Пълно изказване на 6-и флот на Съединени американски щати и на Военноморските сили на Съединени американски щати в Европа :

На 5 ноември 2018 година американски аероплан ЕП-3 Орис, летящ в интернационално въздушно пространство над Черно море, беше прихванат от съветски SU-27. Това взаимоотношение бе несъмнено като небезопасно, защото SU-27 организира високоскоростна маневра непосредствено пред самолета, което изложи нашите водачи и екипаж на риск. Прихващащият SU-27 направи спомагателен заход, притискайки EP-3 и форсирайки, откакто извърши завой. Екипажът на ЕР-3 заяви за турбулентност след първото взаимоотношение и трептения от второто. Продължителността на взаимоотношението е почти 25 минути.

Докато съветската войска е в правото си да се упражнява в границите на интернационалното въздушно пространство, това взаимоотношение бе безконтролно. Очакваме те да се държат в границите на интернационалните стандарти, избрани за гарантиране на сигурността и попречване на произшествия, в това число Споразумението от 1972 година за попречване на произшествия в и отвън морето (INCSEA). Неподходящите дейности покачват риска от неправилни калкулации и капацитет за конфликт във въздуха.

Американският аероплан лети в сходство с интернационалното право и не провокира тази съветски дейности.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР