Руски Су 27 прехвана самолети на Германия, Дания, САЩ и

...
Руски Су 27 прехвана самолети на Германия, Дания, САЩ и
Коментари Харесай

Руски Су 27 бе вдигнат срещу 4 самолета на НАТО

Руски Су 27 прехвана самолети на Германия, Дания, Съединени американски щати и Швеция над Балтийско море, предава  Руската организация се базира на Националният център за ръководство на защитата на Русия. Руският изтребител Су-27 е част от силите за противовъздушна защита на Балтийския флот.

Установено било, че немски патрулен аероплан P-3C Orion, американски разследващ аероплан RC-135, разследващ аероплан на датските Air Force Challenger и шведски разследващ аероплан Gulfstream летят към съветската граница.

Според Москва не е позволено нарушаване на съветската граница. Веднага след прехващането, Су-27 се е прибрал в базата. Неговият полет бил осъществен в строго сходство с интернационалното право, твърди центъра за ръководство на защитата. 

В същото време НАТО излезе с публично изказване, в което твърди, че в петък съветски СУ 27 е нарушил въздушното пространство на Алианса. Той е навлязъл надълбоко в датско въздушна пространство, преследвайки американски бомбардировач Б 52. Само положителната реакция на датските водачи е предотвратила произшествие.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР