Руски ракети са поразили в ранните часове днес два промишлени

...
Руски ракети са поразили в ранните часове днес два промишлени
Коментари Харесай

Киев съобщи за поразена от руски ракети промишлена инфраструктура в Кривой рог

Руски ракети са поразили в ранните часове през днешния ден два промишлени обекта в град в Централна Украйна, заяви кметът на града Олександър Вилкул, представен от " Ройтерс " и Българска телеграфна агенция. Атака с дронове е осъществена и против град.

Три ракети са поразили две промишлени предприятия, " които нямат нищо общо с военните ". Ранен е 38-годишен мъж. Отломки от ракетите, свалени от системата за противовъздушна защита, са нанесли вреди на един автомобил, посочи Вилкул. " Пораженията са обилни ", написа той в " Телеграм ".

 Пътят към освободено украинско село е посипан с трупове Пътят към освободено украинско село е посипан с трупове

Властите в южния пристанищен град Одеса оповестиха, че противовъздушната защита е свалила всичките 18 дрона, засечени в региона.

Същевременно администрацията в следения от Русия полуостров Крим заяви за украинска офанзива с безпилотни летателни апарати.

Според ръководителя на администрацията Сергей Аксьонов през изтеклата нощ и тази заран са били свалени шест и заглушени три дрона. Един се е взривил в село Докучаево, на 40 км от град Симферопол. Няма жертви, само че са нанесени известни вреди, посочи Аксьонов, представен от ТАСС.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР