Руски женен богаташ уби с хеликоптер любовницата си - известна

...
Руски женен богаташ уби с хеликоптер любовницата си - известна
Коментари Харесай

Руски женен богаташ уби с хеликоптер любовницата си - известна спортистка! СНИМКИ

Руски женен паралия умъртви с хеликоптер любовницата си - известна спортистка, оповестяват италианските медии. В хеликоптера, паднал в Средиземно море, летели бегачката на дълги растояния Екатерина Кархина и предприемачът Максим Сичев.

Тялото на 28-годишната спортистка било открито в кабената на хеликоптера, пристегнато с колан за сигурност. Любовникът й към момента се търси.
Кархина била единствената пътничка на хеликоптера Robinson R66, паднал вечерта на 22 юли в Средиземно море, пишеи Il Tirreno. Трагичният случай се е разиграл по време на полет към остров Сардиния. Хеликоптерът е паднал във водата в региона на остров Горгона.

Красавицата е известна спортистка, родена е в Москва. Тя се увличала от тичане на дълги растояния и е взела участие в разнообразни маратони. През 2016 е била поканена да взе участие в влиятелния полумаратон Гарда, който се организира в италианския град Арко.









Тялото на младата жена било намерено от избавителната бригада.

Веднага след разпознаването полицията се свързала с представители на съветското посолство. В момента се взема решение по какъв начин да бъдат превозени останките до Русия.

Кархина и Сичев трябвало да отседнат в баровския курорт Порто Берво в северна Сардиния. Познат на предприемача разкрива, че е имал удостоверение за частен водач, бил е умел и добре е познавал региона, където е паднал. Той е бил в Италия на частно пътешестване, с цел да прекара отпуската си с младата любоница.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР