Руската ваксина не е станала предизборно оръжие и не трябва

...
Руската ваксина не е станала предизборно оръжие и не трябва
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Руската ваксина не е станала предизборно оръжие

Руската ваксина не е станала предизборно оръжие и не би трябвало да е предизборно оръжие, съобщи в " Панорама " зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски. По думите му, ръководещите са създали безпорядък на гърба на българските жители и по тази причина Българска социалистическа партия е внесла предложение което упорства Народното събрание да задължи държавното управление да стартира двустранни диалози за доставка на съветската ваксина " Спутник V ". Целта да се реши казусът с дефицит на ваксини у нас.

" Когато държавното управление търпи безспорен неуспех, злополука с имунизационния развой. Правят някакви етапи, стартира да се имунизира популацията, отваря се някакъв " зелен кулоар " преди 3 дни, всички хора ги подреждат на опашки пред лечебните заведения, след което се оказва, че няма ваксини ", изясни Свиленски.

Задаваме въпроса кой упълномощи премиера от името на България да поддържа имунизационните паспорти, това българските жители да бъдат лимитирани, в случай че не бъдат имунизирани, попита Свиленски.

" Премиерът задължава българските жители с едно мнение и по-късно няма ваксини. Ето по тази причина ние през днешния ден внесохме план за решение ", изясни Свиленски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР