Руската сатанистка Анастасия Онегина е направила пълни самопризнания за убийството

...
Руската сатанистка Анастасия Онегина е направила пълни самопризнания за убийството
Коментари Харесай

Зловещи подробности за сатанистката Анастасия, която отряза главата на любовника си след садо-мазо игри, а после го изкорми

Руската сатанистка Анастасия Онегина е направила цялостни признания за убийството на любовника си - боеца Дмитри Синкейч по време на извратена полова игра. След убийството тя разчленила натрупа. С нож отрязла гениталиите, главата и други елементи на тялото, останалото скрила във фризера.

В началото Анастасия твърдеше, че Дмитри умрял, до момента в който тя го душила като част от играта по време на полов контакт. Уплашила се и поради това пробвала да разчлени тялото. Според полицията, обаче, става въпрос за грубо ликвидиране.

Анастасия и любовника й изпълнявали садо-мазо обред, в който единият от двойката трябвало да се подчинява на другия и да извършва разнообразни задания. Когато го удушила, тя му отрязала главата, крайниците и гениталиите. Отрязала даже пръстите на краката. След това го изкормила и извадила вътрешностите на тялото.

Когато го нарязала на части, почнала да пъха остатъците във фризера. Някои елементи от тялото закачила за пирони и ги оставила да висят из целия апартамент. Други черва изхвърлила в кофата за отпадък в жилището.

Полицията научила за убийството доста бързо. Докато Анастасия режела тялото на любовника си, позвънила сестра й. На въпроса й - какво правиш, тя дала отговор - " Точно кормя приятеля си ". Шокирана, сестрата позвънила на татко си, а той извикал полиция.

Според съседи на двойката, двамата били доста шумни, до момента в който вършат секс и от жилището им непрестанно се чували крясъци.

Разследващите са наредили Анастасия да бъде подложена на психиатрично проучване.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР