Руската певица Вика Циганова успяла да изцери с гласа си

...
Руската певица Вика Циганова успяла да изцери с гласа си
Коментари Харесай

Руска певица запя... Военни инвалиди с протези искат да се върнат на фронта

Руската певица Вика Циганова съумяла да " изцери " с гласа си неработоспособен във военна болница, който оповестил, че не усеща болежка на мястото на ампутирания крайник и бил подготвен с протеза да се върне на фронта.

За лечебните си качества споделя самата Циганова в прочувствено изявление пред " НТВ ", представено от " Комсомолская истина ". Тя дружно със брачна половинка си и стихотворец Вадим неведнъж посещавали през последните 8 години военни лечебни заведения в до неотдавна " самостоятелните " републики ДНР и ЛНР, понастоящем възприемани от Москва за съветски територии.

Циганова е безапелационна - на всички места ранените бойци я приемали топло и резултатът от творчеството й бил необикновен.

" Ранен парашутист без крайник, в инвалидна количка. Стана, разбирате ли, просто стана!

А другият, който е от поделението, което моят Вадим в този момент изхранва и на който му помага, той седеше на първия ред по време на концерт в болничното заведение в Химки (град на 25 км от Москва - бел. ред.). На него му пеех, гледах го право в очите и той сподели: " Случи се знамение! Кракът спря да ме боли! Сега ще сложа протеза и ще отида да водя война ", споделя Циганова.

Руските лекари изобщо не останали сюрпризирани от това развиване на нещата.

" Докторът стоеше наблизо, основният, и той сподели: " Това се случва, когато страстите прогонват болката ", непретенциозно акцентира " звездата ".

Тя споделя по какъв начин ранени бойци в инвалидни колички й подарявали лилии.

" Казват: " Това е от всички нас. Тогава седнах в колата и плаках. И аз съм човек ", признава звездата.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР