Руската федерация не планира да елиминира украинския президент Владимир Зеленски.

...
Руската федерация не планира да елиминира украинския президент Владимир Зеленски.
Коментари Харесай

Дмитрий Полянски: Русия не планира да елиминира Зеленски, нека Западът да се занимава с него

Руската федерация не възнамерява да отстрани украинския президент Владимир Зеленски. Това съобщи първият заместник-постоянен представител на Русия в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски, представен от съветски медии.

 

„ Наистина ли мислите, че в случай че в действителност искахме да ударим кортежа на Зеленски, нямаше да можем да го създадем? “ – сподели дипломатът на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, отдадено на Украйна.

 

„ Особено като се има поради фактът, че вие ​​много добре знаете, че този удар по военни уреди в Одеса унищожи завод за произвеждане на военноморски дронове, или по-скоро тяхното сглобяване от съставни елементи, доставени от Обединеното кралство. “

 

Полянски отбелязва, че тази цел е доста по-важна за Русия, в сравнение с „ Зеленски да обикаля фронтовата зона и да си прави селфита в градовете “, преди те да бъдат освободени от съветската войска.

„ И в случай че някои от вас в сърцето си се надяват да се отърват от главата на киевския режим по този метод, мога да ви отчайвам: това не влиза в нашите проекти “, уточни той.

 

„ Превъплъщението на господин Голобородко от сериала „ Слуга на народа “ беше определено за президент от украинци, вярващи на предизборните му обещания да откри мир в Донбас и да отбрани съветския език и рускоезичните жители на Украйна “, напомни Полянски, акцентирайки, че Зеленски е измамил своите гласоподаватели.

 

„ Сега дано украинците и техните западни кукловоди се занимават с него “, означи той.

 

Според Полянски Русия „ има по-важни задания “ – осъществяване на задачите на специфична военна интервенция. „ И защото вие не желаете да говорите по какъв начин да ги използван с мирни средства, ние сме принудени да използваме военни средства за това с всички произлизащи от това последици за Украйна и към този момент почналите да се появяват западни спонсори на киевския режим доста ясно “, заключи Полянски.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР