Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) отхвърли твърденията, че базирани

...
Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) отхвърли твърденията, че базирани
Коментари Харесай

Русия отхвърли твърденията, че украински въоръжени групировки са пресекли границата ѝ

Руската Федерална работа за сигурност (ФСС) отхвърли изказванията, че основани в Украйна въоръжени групировки са минали на съветска територия, заяви Ройтерс, като се базира на РИА Новости.

ФСС съобщи, че съветските сили са ликвидирали 100 души и са разрушили няколко бронирани машини, до момента в който са отблъсквали опити за навлизане в съветските Белгородска и Курска област, съобщи ТАСС.

„ От 10 март ФСС на Русия, взаимно със спомагателни подразделения на въоръжените сили на Русия, пресече няколко опита за нарушение на държавната граница […] Унищожени са 100 души жива мощ на съперника, шест танка, самоходна артилерийска установка „ Цезар “, 20 единици бронирани машини, опорен пункт “, заяви Центърът за връзки с обществеността към ФСБ. Центърът опроверга оповестени в обществените мрежи данни, че противникови елементи са навлезли в някои съветски обитаеми места, намиращи се покрай границата с Украйна.

По опиталите да обхванат на територията на страната украински елементи бяха нанесени авиационни, ракетни и артилерийски удари, съобщи съветското министерство на защитата, представено от ТАСС.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР