Руската астроложка Тамара Глоба представи прогнозата си за април.По думите

...
Руската астроложка Тамара Глоба представи прогнозата си за април.По думите
Коментари Харесай

Ето кои са големите щастливци сред зодиите този месец

Руската астроложка Тамара Глоба показа прогнозата си за април.

По думите й, месецът ще бъде ослепителен и кондензиран със събития за всички знаци на Зодиака. За четири зодии обаче той ще е изключително забавен и запаметяващ се.

Късметлиите ги чакат невероятни събития и положителни страсти във всички сфери на живота.

Ето ги и щастливците:

Телец

Време е да измененията отношението си към работата, фамилията и живота като цяло. Пред вас ще се открият нови вероятности, бъдещето дава обещание промени в кариерата.

Спокойствието, което до момента царува в екипа на работа, ще бъде сменено от стихии, само че те ще ви повлияят позитивно. Ще погледнете отвисоко на протичащото се и ще решите, че е време да се доверите на нещо ново. В същото време мъртвило във финансите не се обрисува.

На този декор здравето може да ви подведе, по тази причина би трябвало да му обърне повече внимание. Най-добре е да се подложите на медицински обзор, да си извършите проучвания, а в случай че се наложи интервенция - отложете я за по-късен интервал. Есента е по-подходяща за това, споделя Глоба.

В любовта, даже в познатите връзки, може да пламне нотка романтика. Женените Телци ще усетят хармонията на фамилните връзки по нов метод, а необвързаните няма да се разстройват, че към момента не им е пристигнало времето.

Ще се чувствате спокойни и всичките ви мисли ще бъдат погълнати от работата.

Стрелец

Стрелците също ги чака кондензиран месец, изпълнен с наслаждения от живота и любовта. В прилив на самодоволство и позитивизъм ще им се прииска да отсрочат даже незабавните си задания за по-късно.

За да се оправят както в работата, по този начин и в персоналния живот, ще би трябвало да съберат волята си, само че и тук ще намерят място за нещо ново. В главите им може да се зароди концепция за нов бизнес или разширение на досегашния. Ако решението е построено по верния метод, дава обещание да донесе добра облага.

Глоба обръща внимание на здравословното положение на представителите на знака. Според прогнозата й в края на месеца може да се появи мотив да отидат на доктор.

Няма място за боязън – неразположението ще е леко, а с любовта си най-близките хора бързо ще изправят Стрелците на крайници. Между другото, даже фамилните представители на знака могат да преживеят бурни пристрастености в тази област.

Рак

През април, по думите на астроложката, за Раците няма да има нищо невероятно. Буквално всичко, което пожелаят – от кариера и финанси до обич, ще им бъде поднесено по най-хубавия метод от звездите.

През този интервал младите Раци ще могат да изградят здраво бъдеще за фамилията си. Като цяло за тях целият месец ще бъде изпълнен с нови неща.

Раците ще срещнат нови хора, един от които, може да стане втората им половинка. И още веднъж, изборът е единствено техен.

Сред тях ще има надеждни сътрудници, които ще ги поканят в нови планове. Работохолиците ще би трябвало да трансферират част от отговорностите си, в противоположен случай няма да могат да се оправят с всичко и ще навредят на здравето си.

Семейните представители на знака ще би трябвало да прекарват повече време със фамилията си. Близките им ще бъдат доста щастливи от този факт.

Обичайната за знака меланхолия може да се появи ненадейно. Затова се постарайте по-често да се радвате на пролетното слънце и да посещавате фитнеса, поучава астроложката.

Лъв

За Лъвовете април ще бъде месецът на приповдигнатото въодушевление. Ще ги радва всичко: другари, обичаният, работата и децата. Ето за какво и грижите, които ще стартират да поставят за околните си, ще бъдат впечатляващи.

Романтиката ще придобие буйни нюанси, децата ще бъдат във екстаз от новите хрумвания, а вложенията в къщата ще се усилят. Не е неприятно цялото семейство да предприемете малко странствуване.

Финансите ще бъдат толкоз постоянни, че незабавно ще поискате да измененията нещо - няма да издържите на рутината през април. А в края на месеца ще усетите нов прилив на сила.

Глоба поучава да не прекалявате с натоварването, с цел да не развалите настроението си през май, написа jenata.blitz.bg .
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР