Руската армия заяви снощи, че е свалила 26 украински безпилотни

...
Руската армия заяви снощи, че е свалила 26 украински безпилотни
Коментари Харесай

Русия: Свалихме 26 украински дрона над Крим

Руската войска съобщи нощес, че е свалила 26 украински безпилотни самолета в границите на два часа над анексирания Крим, като съобщи, че е отблъснала " терористична офанзива " от страна на Киев, предава Българска телеграфна агенция. 
Прочетете още
" Руската противовъздушна защита е унищожила 26 украински дрона над Крим ", съобщи съветското министерство на защитата в изказване в " Телеграм ", без да загатва каквито и да било вреди или жертви.

Кримският полуостров, който е интернационално приета част от територията на Украйна, само че бе анексиран от Русия през 2014 година, постоянно е обект на офанзиви от морски и въздушни дронове. Руската войска обаче рядко твърди, че е унищожила толкоз доста едновременно, означи Агенция Франс Прес.

По-рано през вчерашния ден съветското министерство на защитата съобщи, че е свалило шест украински дрона в съветската Курска област, граничеща с Украйна.

Русия всекидневно бомбардира украински градове. Тази седмица тя извърши масирана офанзива с дронове в Южна Украйна и насочи балистични ракети към Киев, вследствие на което бяха ранени към петдесет души
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР