Руската агенция за въздухоплаване Росавиация публикува имената на всички пътници

...
Руската агенция за въздухоплаване Росавиация публикува имената на всички пътници
Коментари Харесай

Руската агенция за въздушен транспорт: Пригожин е бил на борда на разбилия се самолет

Руската организация за въздухоплаване " Росавиация " разгласява имената на всички пасажери и членове на екипажа на борда на самолета Embraer, който се разруши в Тверска област. Сред тях са точно главатарите на наемническата група " Вагнер " Евгений Пригожин и Дмитрий Уткин, сочи още прессъобщението на организацията.
Прочетете още
На борда на самолета са се намирали още Сергей Пропустин, Евгений Макарян, Александър Тотмин, Валерий Чекалов, Николай Матюсеев.

" Полетът на самолета Embraer-135 (EBM-135BJ) е осъществен въз основа на позволение за потребление на въздушното пространство, издадено в сходство с откритата процедура " - означават още от " Росавиация ".

Позовавайки се до близкия до Кремъл телеграм канал ВЧК-ОГПУ, украинската държавна организация УНИАН оповестява, че на мястото на самолетната злополука са открити и разпознати телата на водачите на " Вагнер " Пригожин и Уткин.

Телевизионният канал " Царьград " също твърди, че към този момент са разпознати телата на Пригожин и Дмитрий Уткин. Тя е благосъстоятелност съветския монархист Константин Малофеев, шеф на съветската неправителствената организация " Общество за развиване на съветското историческо обучение " Двуглав орел ".

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР