Русия усърдно изучава пленено западно оръжие в Украйна. Това призна

...
Русия усърдно изучава пленено западно оръжие в Украйна. Това призна
Коментари Харесай

Шойгу призна: Русия трескаво изучава пленените западни оръжия в Украйна

Русия старателно учи пленено западно оръжие в Украйна. Това призна военният министър Сергей Шойгу, който съобщи, че доставката на западни оръжия, в това число реактивни системи за залпов изстрел HIMARS, не е повлияла на хода на войната.

" Специална военна интервенция разсея мита за " супероръжието ", което Западът доставя на Украйна и което е в положение коренно да промени обстановката на фронта. Първоначално ставаше дума за доставка на противотанкови системи " Джавелин ", някои " неповторими " безпилотни летателни апарати. Напоследък западняците се насочват към ролята на супероръжие HIMARS, ракетни системи за неведнъж изстрелване и гаубици с огромен обхват. Въпреки това тези оръжия също се шлифоват в борби. Те не са оказали доста въздействие върху обстановката ", твърди Шойгу на интернационална конференция по сигурността във вторник.

В същото време той призна, че съветското министерство на защитата деликатно изследва мостри от западни оръжия, хванати като титли в Украйна, което значи, че Русия надали може да опълчи по-добри оръжия на новите оръжия, с които разполагат Съединени американски щати и НАТО.

" Ние отчитаме характерностите и техните характерни качества, с цел да подобрим методите за водене на бойни дейности и да повишим успеваемостта на съветските оръжия ", споделя още съветският боен министър.

Той сподели, че съветските военни в Украйна са изправени против обединените сили на Запада, " които управляват управлението на тази страна в хибридна война против Русия ".

" Действията на въоръжените сили на Украйна се възнамеряват и координират от задгранични военни съветници. Разузнавателната информация се доставя от всички източници на информация, налични в НАТО. Използването на оръжие се прави под контрола на западни експерти ", акцентира военният министър, представен от съветската организация " Интерфакс ".

Според Шойгу западните специалисти имат цялостен надзор върху определянето на задачите и потреблението на доставена в Украйна военна техника. И остана правилен на пропагандното подстрекателство, че на този стадий военните дейности в Украйна вървят по проект и Русия няма потребност да употребява нуклеарно или химическо оръжие, с цел да се наложи като водеща мощ на фронта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР