Русия унищожава американските танкове Abrams в зоната на специалната военна

...
Русия унищожава американските танкове Abrams в зоната на специалната военна
Коментари Харесай

Песков: Танковете Abrams горят, както обещаха войниците

Русия унищожава американските танкове Abrams в зоната на специфичната военна интервенция, както всички останали, а съветските бойци в началото дадоха обещание, че ще изгорят. Това сподели прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков пред публицисти, оповестяват съветски медии.

Руските военни споделиха през цялото време, че танковете Abrams, доставени на украинската войска, ще изгорят по същия метод като другите, напомни представителят на Кремъл. Това обаче не са никакви нелепости, както се знае от ежедневните доклади на Министерството на защитата, добави той. Именно " систематичната, професионална и всеотдайна работа на нашите военни демилитаризира Украйна ", акцентира Песков.

Така той отговори на молба за коментар на видео с пламнал танк Abrams. По-рано Ян Гагин, консултант на ръководителя на Донецката национална република Денис Пушилин, заяви за нейното заличаване.

Както съобщи по-късно губернаторът на Херсонска област Владимир Салдо, американският танк е бил погубен от военнослужещи от 15-та обособена мотострелкова бригада на съветските въоръжени сили в посока Авдеевка. Abrams е открит от оператори на дронове за наблюдаване, сподели Салдо. Той също по този начин означи, че инсталирането на динамична отбрана не е избавило американския танк.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР