Русия трябва да освободи украинските кораби и моряци, и да

...
Русия трябва да освободи украинските кораби и моряци, и да
Коментари Харесай

НАТО: Русия трябва да освободи украинските моряци и да напусне Крим

Русия би трябвало да освободи украинските кораби и моряци, и да напусне Крим , разяснява ръководителя на Военния комитет на НАТО, Стюарт Пийч.

" И единствено с цел да стане ясно, този Алианс не приема и няма да одобри противозаконното анексиране на Крим от Русия и ние продължаваме да призоваваме Русия да се отдръпна от Крим и да приключи поддръжката си за бойците в Източна Украйна. Също по този начин призоваваме Русия да освободи украинските моряци и кораби , хванати през ноември предходната година покрай Азовско море ", изясни той.

Както декларира генералният секретар в обръщението си към Конгреса предишния месец, Алиансът е изправен пред невиждани провокации и световният баланс на силите се трансформира , разяснява Пийч на 181-вата сесия на Военната комисия на началниците на защитата на НАТО от Брюксел.

70 години от основаването си, НАТО остава мощна композиция , политико-военният защитителен алианс се ангажира да пази популацията и териториите си от всяко евентуално предизвикателство от всяка посока .
 70 години НАТО и бъдещето на военния съюз
70 години НАТО и бъдещето на военния съюз

Да устои на развода сред Европа и Америка и заканите от Русия и Китай

НАТО се приспособява като Алианс с най-голямото подсилване на груповата защита от десетилетия . Увеличава се готовността на силите. В източната част на Алианса се поддържа наличието на четири многонационални бойни групи , подкрепени от взаимни сили.

НАТО подсигурява, че остава в челните редици на софтуерните промени , като усилва напъните си за пробивни технологии и усилва човешкия си капитал, до момента в който се трансформира. Алиансът засилихме ролята си в битката против тероризма , в това число основаването на нова и значима задача за образование в Ирак .

Миналият месец външните министри на НАТО утвърдиха пакет от ограничения за Черноморския район за възстановяване на нашата ситуационна информираност и за увеличение на поддръжката за Грузия и Украйна .

Адаптацията не е завършила - продължава работата, за да се подсигурява, че Съюзът е подготвен и кадърен , разяснява Пийч.

Военният комитет, непрекъснатият боен орган в Алианса , играе основна роля в тази акомодация, като продължава да дава неограничени военни препоръки и насоки на Северноатлантическия съвет .
 За НАТО Китай е новата Русия
За НАТО Китай е новата Русия

Ако Европа се концентрира върху Русия, ще облекчи Съединени американски щати, да се концентрира в Азия

" Докато седим тук през днешния ден, по целия свят бойци, моряци, водачи и морски пехотинци от всички съдружници и сътрудници работят дружно под флага на НАТО - от далечния север до Средиземно море, от северния Атлантик до Афганистан . Нашите войски играят жизненоважна роля за гарантиране на сигурността и сигурността на съюзническото население и територия ", добави ръководителят на военния комитет.

Военният комитет дава отговор за превръщането на политическите решения и насоки във военната тактика .

Сесията на комитета стартира със среща с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг , което ще даде опция на началниците на защитата да бъдете директно осведомени от генералния секретар за неговите цели .

Обсажда се военната тактика на НАТО и цялостното ни отношение на въздържане и защита .

Военната тактика дава всеобхватни насоки, очертаващи по какъв начин Съюзът дейно възпира, пази и оказва помощ за оформянето на бъдещите проекти.
 Захарова поздрави НАТО: Не се увличайте в обсесивни уплахи
Захарова поздрави НАТО: Не се увличайте в обсесивни уплахи

" Миролюбивостта, както знаете, е отличителна линия на нашите американски сътрудници, една добра традиция ", разяснява тя

Не може да се планува бъдещето, само че тази тактика и стратегическото мислене , които се дават, дават равнище на насоки за това какво може да се създадем според от показаните условия.

Ефективното въздържане е в убеждаването на евентуален агресор , че последствията от насила или въоръжен спор надвишават евентуалните изгоди .

Това изисква Алиансът да резервира и поддържа надеждна военна дарба и тактика с политическа воля за деяние .

Тази политическа воля е ясна от предходната година, когато по време на срещата на високо ниво в Брюксел държавните и държавни ръководители одобряват над 100 решения за усилване на отбраната и възпирането .

Военната комисия трансформира тези решения в действителност . Тя усилва способността на алианса да се движи през Атлантическия океан и в границите на Европа и модернизира военната командна конструкция.

Днешната сесия е съсредоточена върху региона на отговорността, която визира способността за въздържане , тъй като това е доста повече от логистика.
 НАТО утвърди ограничения за усилване на наличието си в Черно море
НАТО утвърди ограничения за усилване на наличието си в Черно море

Програмата включва следене на обстановката в района и обучаване на военноморските сили

Това е идентифициране и използване на цялата зона на отговорност за обезпечаване на способността на Алианса да проектира и поддържа бойна мощ , която разрешава да се преследват стратегическите и оперативни цели , които са сложени.

Това изисква повсеместен държавен метод със съдействието както на цивилен, по този начин и на военни участници в необятен кръг области и в други организации.

Обсъждат се провокациите с цел да може, като началници на защитата, всеки от присъстващите да обезпечи спомагателни насоки и насоки към своите столици .
 НАТО разполага краткотрайно Противовъздушна отбрана THAAD в Румъния
НАТО разполага краткотрайно Противовъздушна отбрана THAAD в Румъния

Актуализира системите Aegis Ashore и отбраняват Алинса от евентуални закани

" Последната сесия през днешния ден ще е с сътрудниците от средиземноморския разговор . Началниците на защитата ще обсъдят проектирането на непоклатимост и ще оказват помощ за построяването на потенциал в този район. Тази година, 2019 година, се означават 25 години политически и боен разговор и практическо съдействие с тези народи ", изясни Пийч.

Създадена е просвета на съдействие, усилва се оперативната съгласуемост , взаимното съгласие и значително се способства за национални промени в региона на защитата .

Началниците на защитата оферират препоръки и насоки за настоящи и планувани действия за повишение на сигурността и стабилността и рекомендации за нови действия.

" Във всяка сесия през днешния ден ние сме подкрепени от нашите стратегически командири ; Върховен съюзен командващ за Европа, военачалник Тод Уолтерс , който преди малко ви бе показан и несъмнено, висшият съюзен командващ по промяна , военачалник Андре Ланата. И двамата ни стратегически командири ще показват подробни военни стратегически оценки по всички въпроси ", разяснява ръководителя на Военния комитет на НАТО, Стюарт Пийч.
 И Русия, и НАТО си имат вяра, че времето е на тяхна страна
И Русия, и НАТО си имат вяра, че времето е на тяхна страна

Нямат предпочитание и подготвеност за компромис или прагматизъм
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР