Русия ще предприеме действия в отговор на новия пакет от

...
Русия ще предприеме действия в отговор на новия пакет от
Коментари Харесай

Русия готви ответни санкции за американците

Русия ще предприеме дейности в отговор на новия пакет от наказания, наложени от Съединените американски щати поради анексирането на Крим. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от съветското издание „ Лента “.

Песков акцентира, че вероятният отговор на Москва във връзка с наложените наказания към този момент се разисква на експертно равнище.

Говорителят на Кремъл съобщи, че американците не престават да употребяват реториката на глобите, вместо да показват политическа воля за решение на казуса.

Вчера стана ясно, че американското държавно управление е наложило наказания на 38 лица и организации поради дейностите на Русия в Източна Украйна и анексирането на Крим.

Западните страни не признават анексирането и осъждат дейностите на Москва. Съединени американски щати постановиха нов пакет от наказания, замразявайки активите на лица, подкрепящи дейностите на руснаците.

По-рано през този месец американският Сенат даде зелена светлина за налагане на наказания против Русия поради обвиняванията в хакерска интервенция на американските президентски избори. Новите ограничаващи ограничения ще се отразят на минната индустрия, металургията, корабостроенето и железопътната промишленост, показаха съветските издания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР