Русия съобщи на Турция, че разпуска координационния център в Истанбул

...
Русия съобщи на Турция, че разпуска координационния център в Истанбул
Коментари Харесай

Русия разпуска координационния център за зърно в Истанбул

Русия заяви на Турция, че разпуска координационния център в Истанбул и анулира гаранциите за сигурнос т на товарните кораби след излизането на Москва от знаменателното съглашение за разрешаване на износа на зърно от Украйна, съобщи Агенция Франс Прес.

" Изпълнението на споразуменията за зърно е прекъснато ", съобщи външното министерство, откакто съветският първи посланик Сергей Лавров беседва с турския си сътрудник Хакан Фидан.

Излизането на Москва от договорката значи " разформироване на Съвместния координационен център в Истанбул " и анулация на " гаранциите за безвредно мореплаване ", наред с други условия, се споделя в изказването на министерството. Русия заяви на Турция, че разпуска координационния център в Истанбул и анулира гаранциите за сигурност на товарните кораби след излизането на Москва от знаменателното съглашение за разрешаване на износа на зърно от Украйна, съобщи Агенция Франс Прес.

" Изпълнение то на споразуменията за зърно е прекъснато ", съобщи външното министерство, откакто съветският първи посланик Сергей Лавров беседва с турския си сътрудник Хакан Фидан.

Излизането на Москва от договорката значи " разформироване на Съвместния координационен център в Истанбул " и анулация на " гаранциите за безвредно мореплаване ", наред с други условия, се споделя в изказването на министерството. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР