Русия провежда разследване на опита за убийство на съюзника на

...
Русия провежда разследване на опита за убийство на съюзника на
Коментари Харесай

Губернаторският приятел на Путин „наръган в червата“ при последния „опит за убийство“ на руска земя

Русия организира следствие на опита за ликвидиране на съдружника на Путин и губернатора на арктическия район Мурманск, откакто той беше намушкан в корема.

45-годишният Андрей Чибис е очевиден покровител на офанзивата на Путин против Украйна и остава в „ съществено “ положение след интервенция. Той говореше на обществена среща, когато нападателят излезе от паркирана Toyota Corolla, в която чакаше наоколо, и намушка длъжностното лице.

След като заби ножа в Чибис, нападателят се опита да избяга пешком, само че е прострелян в крайници от съветските национални гвардейци, които го залавят. Той беше откаран в болница дружно с губернатора, който остана в схващане след офанзивата, при която получи скъсване на тънките вътрешности. И двамата претърпяха интервенция.

Мотивът на агресора, който в този момент се назовава 42-годишният Александър Биданов, родом от Мурманска област, към момента не е явен. Той е подложен на разпит и съгласно известията е споделил на проверяващите, че „ гласовете в главата ми “ са го предиздвикали да намушка губер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР