Русия продължава да опитва да отслаби и раздели САЩ, като

...
Русия продължава да опитва да отслаби и раздели САЩ, като
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ отправи нови обвинения към Русия за намеса в изборите

Русия продължава " да пробва да отслаби и раздели Съединени американски щати ", като се намесва в американския избирателен развой и в политическия спор. Това обвиняване насочи шефът на националното разузнаване на Съединени американски щати Дан Коутс на конференция в Белия дом.


По думите му, разследващата общественост продължава да се безпокои от заканите за бъдещи избори в Съединени американски щати. Незаконната активност включва незаконни опити за ограничение на гласуването и нелегално финансиране на предизборни акции, хакерски атаки над изборна инфраструктура и прониквания в компютри на лица на изборна служба.

" Това е опасност, която би трябвало да вземем доста на съществено ", предизвести на собствен ред шефът на ФБР Кристофър Рей, който също направи изказване на конференцията.

ФБР е почнало следствия за интервенция в изборите, заяви той. По думите му, руснаците са се пробвали да хакнат компютри и да откраднат информация от претенденти и от държавни чиновници.

Коутс добави, че Русия не е единствената страна, която се пробва да повлияе на изборите в Съединени американски щати.
 Facebook разкри координирана политическа акция за интервенция на изборите в Съединени американски щати Facebook разкри координирана политическа акция за интервенция на изборите в Съединени американски щати
Facebook разкри нов опит за потребление на обществената мрежа в предизборната акция на идните частични избори в Съединени американски щати. Засечени са били десетки фал...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР