Русия призова българските власти да работят заедно по случая „Гебрев“.

...
Русия призова българските власти да работят заедно по случая „Гебрев“.
Коментари Харесай

Русия призова България да работят заедно по случая „Гебрев“

Русия прикани българските управляващи да работят дружно по случая „ Гебрев “. Днес прокуратурата повдигна обвиняване на трима съветски жители за опита за ликвидиране на предприемача Емилиян Гебрев през 2015 година

„ Мога да кажа, че в сходни случаи е нужно да се работи по линия на правоохранителните органи. Съответните страни, които водят следствие, би трябвало да взаимодействат с правоохранителните органи на тези страни, чиито жители са упрекнати или обвинени в нарушение на закона “, съобщи говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова, представена от Българска телеграфна агенция.
Обвиниха трима руснаци за опита за ликвидиране на предприемача Емилиян Гебрев Мъжете се издират с алена бюлетина
Захарова добави, че в такива случаи обстановката под надзор държи посолството в дадената страна. Тя даде обещание също по този начин сама да посочи детайлите за обстановката.

Тримата руснаци са оповестени за интернационално търсене с алена бюлетина. Българските управляващи не показаха самоличностите на обвинените лица, само че през вчерашния ден разпространиха фрагменти на един от тях.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР