Русия предлага безплатен транспорт на всички чуждестранни фенове, които гледат

...
Русия предлага безплатен транспорт на всички чуждестранни фенове, които гледат
Коментари Харесай

Русия предлага безплатен транспорт за чуждестранните фенове на Купата на конфедерациите

Русия предлага безвъзмезден превоз на всички задгранични почитатели, които гледат мачовете от Купата на конфедерациите. Запалянковците, които имат билети за дуелите не заплащат във влаковете, които се движат сред четирите града домакини - Москва, Сочи, Санкт Петербург и Казан,

Вече са обезпечени спомагателни 262 железопътни вагона за предвижване на почитателите сред градовете, където се играят мачовете.

Транспортната дирекция на Русия разгласи, че към този момент 3017 души са се възползвали от опцията да пътуват гратис и да гледат мачовете на тимовете си.

" Свободният железопътен е единствено за чужденците, тъй като няма доста руснаци, които да пътуват сред другите градове и да поддържат Сборная ", сподели генералнят шеф на Транспортната дирекция Терентий Мещеряков.

Според данните на организацията хора от 81 националности са пътували сред четирите града домакини от началото на шампионата.

" 60% от всички ползващи безплатния превоз са почитателите на Мексико и Чили ", посочи Мещеряков. Това са и тимовете, които имат най-сериозна поддръжка от ентусиасти, отвън домакините от Русия.

Феновете на Мексико към този момент се замесиха и в скандал, откакто ФИФА им наложи последно предизвестие поради хомофобски викания.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР