Русия постоянно разрушава украинската икономика и градове, това е част

...
Русия постоянно разрушава украинската икономика и градове, това е част
Коментари Харесай

Кулеба към НАТО: Да не ви развалям празника, но Украйна понася не...

Русия непрекъснато унищожава украинската стопанска система и градове, това е част от тактиката Украйна да бъде заличена от картата на света. Основното ми обръщение през днешния ден е за потребността от комплекси " Пейтриът ", с цел да се резервира животът на украинците и да се предпазят украинските градове, съдружниците имат премного такива системи. Само през март Украйна беше изумена от 94 балистични ракети, добави Кулеба, представен от Българска телеграфна агенция.

 

Украйна ще се причисли към Алианса и това ясно бе декларирано от съдружниците, съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Той добави, че през днешния ден следва съвещание на Съвета НАТО-Украйна и ще бъдат разисквани опциите за прогрес към участието на Украйна в пакта.

 

Подкрепата за Украйна не е щедрост, а има отношение към нашата лична сигурност. Обсъждаме по какъв начин поддръжката да бъде трайна, устойчива и предсказуема. Изразявам самопризнание към смелостта и решимостта на украинците и украинските въоръжени сили, добави Столтенберг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР