Русия очаква посещение на венецуелския президент Николас Мадуро. Това обяви

...
Русия очаква посещение на венецуелския президент Николас Мадуро. Това обяви
Коментари Харесай

Александър Новак: Венецуелският президент Николас Мадуро се очаква да посети Русия

Русия чака посещаване на венецуелския президент Николас Мадуро. Това разгласи през днешния ден вицепремиерът на Руската федерация Александър Новак , оповестява " Ройтерс ". Според източник, осведомен с проектите визитата ще се състои до края на годината.

Новак приказва по време на съвещание на междуправителствената комисия Русия-Венецуела в Москва.

" Отбелязваме значимостта на продължаването на взаимната работа за стабилизиране на международния енергиен пазар, в това число във формата OPEC+ ", изясни той и посочи, че сходни старания са " изключително значими в подтекста на опитите на западните страни да употребяват търсенето на енергийни запаси като инструмент за политически напън ".

OPEC+ e Организацията на страните експортьорки на петрол, чиято цел е да упражнява повече надзор върху международния пазар на недопечен нефт. Канада, Египет, Норвегия и Оман са страни наблюдаващи.

" Нашият взаимен метод е определящ фактор за обезпечаване на здравословен баланс сред търсене и предложение на петролния пазар, поддържане на капиталовата прелест на промишлеността и противопоставяне на спекулативните настроения ", посочи Новак.

Венецуела може да се похвали с най-големите потвърдени петролни ресурси в света. Припомняме, че Русия е вторият по величина експортьор на нефт.
 Китай и Венецуела ускоряват съдействието си в областта на стопанската система
Китай и Венецуела ускоряват съдействието си в областта на стопанската система

Си Дзинпин и Николас Мадуро подписаха съглашения в области като стопанска система, търговия и туризъм
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР