Русия няма намерение да воюва с НАТО, но настоява нейните

...
Русия няма намерение да воюва с НАТО, но настоява нейните
Коментари Харесай

Путин: Русия няма намерение да воюва с НАТО, но настоява нейните интереси да бъдат взети под внимание

Русия няма желание да води война с НАТО, само че упорства нейните ползи да бъдат взети под внимание и ще пази хората на своите исторически територии, сподели съветският президент Владимир Путин по време на диалог с военни водачи в Тверска област, оповестяват съветски медии.

Държавният глава акцентира, че всички нации на Русия имат една огромна татковина, че разрушителните шовинистични лозунги заплашват страната да се разпадне и че е належащо да се грижим за междуетническия мир в страната.

Ето главните моменти от изявлението на Путин.

За претекстовете и желанията на Русия

Русия няма никакви нападателни планове, тя в никакъв случай не би почнала военни дейности в Украйна, „ в случай че там не беше осъществен прелом и по-късно военни дейности в Донбас “. " Какво вършим в този момент по време на специфична военна интервенция? Ние пазиме нашите хора, живеещи на нашите исторически територии. "

„ Ако след разпадането на Съветския съюз, както предложи Русия, ние изградим изцяло нови връзки за сигурност в Европа, нищо сходно на днешните няма да съществува. “

Твърденията за опцията Русия да нападна Полша или балтийските страни са „ цялостни нелепости “: „ Друг метод да измамите популацията си и просто да извлечете спомагателни разноски, да ги принудите да носят това задължение на плещите си “.
През 2022 година Съединените щати са похарчили 3,5% от Брутният вътрешен продукт за защита, Русия - 4%: „ Но в безусловно изражение, каква е разликата? През 2022 година Съединените щати са похарчили, дай Боже, 811 милиарда $, а Руската федерация - 72 милиарда $. ” 

" Ние с това съответствие ли ще се бием с НАТО или какво? Е, това са просто нелепости! "

Насърчаване на НАТО

Северноатлантическият алианс " се уголемява в Азиатско-тихоокеанския район, Близкия изток, други райони на света и към този момент в Латинска Америка ". „ Те плашат популацията си с допустима съветска опасност, до момента в който самите те популяризират своята тирания в целия свят.

" Те пристигнаха напряко до нашите граници! Ние се движехме към границите на тези страни, които бяха част от блока на НАТО? Ние не докоснахме никого! Те се движеха към нас. Дали прекосихме океана към границите на Съединените щати? Не! Те се приближиха до нас и се приближиха. "

НАТО навлиза в нови територии „ под разнообразни предлози “ и „ под разнообразни сосове “: „ Все е едно и също – те промотират НАТО там и влачат своите спътници със себе си “.

Очевидно НАТО счита, че „ това ненапълно дава отговор и на техните национални интереси; те се опасяват от огромна, мощна Русия “.

Доставки на F-16

Русия ще унищожи изтребители F-16 в Украйна, в случай че бъдат доставени, тъкмо както „ унищожава през днешния ден танкове, бронирани транспортни средства и друго съоръжение, в това число ракетни системи за залпов изстрел “.

Самите самолети няма да трансформират обстановката на бойното поле, само че могат да бъдат носители на нуклеарно оръжие, тъй че Руската федерация ще вземе това поради.

Изтребителите F-16 ще станат законна цел за Русия, в случай че бъдат употребявани против съветските въоръжени сили от летища на трети страни, „ където и да се намират “.

За народите на Русия и разрушителните лозунги

Представителите на всички вери и нации на Русия се демонстрират почтено по време на специфична военна интервенция, те „ се отнасят както към своята дребна татковина, по този начин и към нашата обща огромна татковина по метод, по който, мисля, никой в други елементи на света не се отнася към родината си. ”

Във въоръжените сили на Руската федерация хора от разнообразни националности влизат в пердах дружно и си оказват помощ. " И когато е належащо (това се е случвало повече от веднъж) те покриват другаря си с тялото си. И не се замислят за това от каква народност и вяра е. "

Русия е многонационална и многорелигиозна страна, това не би трябвало да се не помни и би трябвало да се отнасяме деликатно към междуетническия и междурелигиозния свят: „ Към нашите братя, представители на други вероизповедания: мюсюлмани, евреи, всички “.

„ Когато чувам шовинистични патриоти - има такива хора на всички места, във всяко общество - в това число тези, които споделят, че Русия е единствено за руснаци, знаете ли, получавам възприятие на безпокойствие <...> Веднага щом стартираме да използване на " Тези разрушителни мисли за обстоятелството, че всички останали тук са непознати, ние ще съсипем страната. И главните жертви ще бъдат съветските хора. "

„ Трябва да се отнасяте към този съставен елемент доста зряло, съществено, не да махате с ръце и да махате с език, а мислете, когато произнасяте всяка фраза, всяка дума, мислете за това, че имаме една огромна, обединена Родина.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР