Русия ни скръцна със зъби заради Навални. Западът се е

...
Русия ни скръцна със зъби заради Навални. Западът се е
Коментари Харесай

Русия ни скръцна със зъби заради Навални

Русия ни скръцна със зъби поради Навални. Западът се е саморазобличил в опита си да сдържа Русия и да оказва напън върху съда с наличието на западни дипломати, в това число български, на правосъдния развой против Алексей Навални, написа във Facebook представителят на съветското министерството на външните работи Мария Захарова, представена от БГНЕС.

Тя подсети, че обичайно дипломатите поддържат в съда жители на своите страни.

„ Появата на дипломатите в съда против Навални не е просто интервенция във вътрешните работи на суверенна страна. Това е саморазобличаване на нелицеприятната и незаконна роля на груповия Запад в опитите да сдържа Русия. Или това е опит за психически напън върху съда? “, уточни Захарова.

„ Не изключвам, че те в немалка степен са загрижени и за ориста на налетите натовски, да вземем за пример, английски и американски, милиони в противозаконна активност на съветска територия - ще се наложи да пишат отчети защо са изхарчени “, добави тя.

На делото против Навални в Московския градски съд, по данни на осведомителните организации, дойдоха дипломати от разнообразни страни - Съединени американски щати, България, Полша, Латвия, Австрия, Швейцария, отбелязва Захарова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР