Русия не би искала Европа да свърши като Римската империя.

...
Русия не би искала Европа да свърши като Римската империя.
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Русия не би искала Европа да свърши като Римската империя

Русия не би желала Европа да свърши като Римската империя. Това увери заместник-председателят на Съвета за сигурност и фиктивен водач на ръководещата в РФ партия " Единна Русия " Дмитрий Медведев по време на заключителната дискусионна площадка на партията " Бъдещето на Русия ", оповестява Рамблер.

" Русия не е заинтригувана Европа да свърши като Римската империя. Работата на европейците е да подредят личната си къща ", акцентира някогашният президент и министър председател на РФ.

Рамблер събра главните тези в изявлението на Медведев:

Туризъм и отдих

Медведев означи, че понастоящем европейците не желаят да виждат жители на РФ, по тази причина руснаците би трябвало да трансформират направленията на туристическите си пътувания.

" В Африка би трябвало да се върви, в това число и на отмора. Естествено, да се пътува в Русия, само че и в Африка може. Там ни посрещат доста добре, мога да потвърдя това по лични усещания ", изясни той.

Замяна на американизмите

Медведев призвова единоросите да не се увличат по американизмите, в частност, да използват " девиз " вместо " слоган ".

Спомена за 90-те години

Русия би трябвало да помни пътя, по който мина през 90-те години на ХХ век, това е значимо от позиция на избора за бъдещето на страната, изясни Медведев.

" Най-важното е, че има перскективи. В 90-те години ние не чувствахме, че имаме такива. И тук, обръщам се към всички, би трябвало още един път да отбележа, че сме длъжни да помним потя, по който сме минали. Струва ми се, че това е доста значимо, изключително от позиция на избора на бъдещето ", установи той.

Мечтата за космоса

Дмитрий Медведев описа още за това, че е мечтал да стане космонавт. Той означи, че не е минал през специфична подготовка, само че такава опция " не е била изключена за никого ".

" Ако можеш да се стегнеш в пестник, ще успееш да подредиш живота си, своята витална стратегия по подобен метод, че да си заслужен за подобен избор, това е допустимо. За това съм си мислел, както и за доста други неща ", означи още Дмитрий Медведев.

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР