Русия може да премине към одобряване на третата произведена в

...
Русия може да премине към одобряване на третата произведена в
Коментари Харесай

Русия може скоро да одобри трета своя ваксина срещу COVID-19

Русия може да премине към одобрение на третата създадена в страната ваксина против ковид през идващите дни, съобщи в петък Анна Попова - основният хигиеничен контрольор в Роспотребнадзор (Федералната работа за контрол и отбрана на правата на потребителите и човешкото благосъстояние).

" Институтът " Чумаков " би трябвало да получи удостоверение за регистрация след дни, само че резултатите от клиничните тествания не създадената от него ваксина към този момент са доста положителни и доста показателни “, разкри тя по време на Форума " Гайдар ".

На този стадий съветските управляващи издадоха позволение за незабавна приложимост на две ваксини, създадени от Института " Гамалея " (Спутник V) и на Института " Вектор " (EpiVacCorona).

Междувременно здравното министерство на Русия регистрира увеличение на новозаразените с ковид през последното денонощие с 24 715 до общо 3,520 531 от началото на пандемията. Бяха регистрирани и нови 555 смъртни случаи, с което техният сбор доближи 64 495.

Официалните данни демонстрират, че 2 909 680 съветски поданици са се възстановили от заболяването от началото на пандемията, до момента в който броят на тестванията за ковид, осъществени от страната, надвиши 95,6 милиона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР