Русия и Китай имат обща позиция за формирането на многополюсен

...
Русия и Китай имат обща позиция за формирането на многополюсен
Коментари Харесай

Путин: Русия и Китай излизат от единна позиция за формирането на многополюсен свят

Русия и Китай имат обща позиция за образуването на многополюсен свят, това се удостоверява от последното посещаване на китайския водач Си Дзинпин в Руската федерация, сподели съветският президент Владимир Путин, оповестяват съветски медии.

" То даде добър подтик за развиването на двустранните връзки. Това се отнася до интернационалните въпроси. Ние тук приказваме от единна позиция за образуване на многополюсен свят, а не свят, учреден на някакви правила, които никой не е правил забелязани, които се употребяват всеки ден, трансформират се в сходство със обстановката в интерес на тези, които измислиха тази нелепа формула “, сподели Путин по време на среща с члена на Политбюро на Централен комитет на КПК, китайския външен министър Ван И.

Руските миротворци работят интензивно с всички страни, участващи в спора в Нагорни Карабах, сподели съветският президент Владимир Путин на среща с китайския външен министър Ван И: " Нашите миротворци работят доста интензивно с всички страни, участващи в този спор. Те вършат всичко, с цел да защитят цивилното население. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР