Русия е загубила над 200 000 войници от началото на

...
Русия е загубила над 200 000 войници от началото на
Коментари Харесай

Украйна: Русия е загубила над 200 000 войници

Русия е изгубила над 200 000 бойци от началото на нашествието, заяви украинското министерство на защитата.

По данни на украинската войска към 610 съветски военнослужещи са били убити във вторник, което усилва броя на жертвите на над 200 000.

" Всеки погубен съветски боец значи избавен живот на дете, жена или възрастен човек ", разгласи украинското МО в сряда. " Това също значи, че и животът на украински боец е избавен ".

Съобщението бе оповестено и в Туитър, като към него е прибавена фотография, осмиваща руснаците. На нея е изобразен " Пъзел на съветската войска "  с 200 000 елементи.

Every russian soldier killed means the life of a child, woman or elderly is saved. And it also means the life of a Ukrainian soldier is saved.
— Defense of Ukraine (@DefenceU)

В началото на май Съединени американски щати оповестиха, че от декември 2022 година насам Русия е изгубила над 100 000 бойци, от които 20 000 са били убити.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР