Русия е получила 1 милион боеприпаси от своите партньори, твърди

...
Русия е получила 1 милион боеприпаси от своите партньори, твърди
Коментари Харесай

Олег Жданов: Русия получила 1 млн. боеприпаси от геополитическите си партньори

Русия е получила 1 милион муниции от своите сътрудници, твърди украинският боен специалист Олег Жданов, който счита, че зад всичко това стои Китай.

" Да, Лавров отиде в Пекин, а Шойгу отиде в Пхенян и вследствие на това Русия получи един милион муниции в границите на няколко месеца. Освен това Москва ще получи още 500 000 и снаряда. Това е работа на Китай, тъй като е ясно, че Ким Чен Ун не взема независими решения и е марионетка на Си Дзинпин “, изясни той в изявление за Главред, на което се базира организация УНИАН. Според него китайският водач в този момент удостоверява преговорна позиция със Съединени американски щати по тайванския въпрос. Жданов изясни схемата, по която работи Си Дзинпин: „ Ще дам на Русия толкоз оръжия, колкото й е належащо, с цел да завоюва тази война, в случай че не ми отстъпите Тайван “.

Иран беше един от главните снабдители на оръжие за Москва в първата година от пълномащабната й война против Украйна. Тогава окупаторите всеобщо нападнаха с дронове украински градове. През последните седмици обаче Северна Корея все по-често се загатва в медиите. Вече са известни случаи, когато Русия е употребила ракети, получени от КНДР, с цел да нападна Украйна. Южна Корея съобщи, че в този момент КНДР употребява Украйна като полигон за тествания на ракети, способни да носят нуклеарен заряд. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР