Русия е осъществила атака с дронове тази нощ по Киев,

...
Русия е осъществила атака с дронове тази нощ по Киев,
Коментари Харесай

Нощна руска атака с дронове по Киев, един човек е ранен

Русия е осъществила офанзива с дронове тази нощ по Киев, като гърмежи са отеквали из украинската столица и покрайнините ѝ в продължение на близо два часа, съобщи Ройтерс. Отломки от дроновете са падали в централни квартали на града, добавя организацията, като цитира локални представители.

Мащабът на офанзивата не е могъл да се дефинира навреме. Сътрудници на организацията са чули най-малко пет гърмежа из Киев, а фрагменти в украинските медии демонстрират редици развалени коли.

Кметът на Киев Виталий Кличко заяви, че един човек е ранен в историческия квартал " Подил ", а пожар е избухнал наоколо до един от градските паркове.

Парчета от дронове са паднали и в кварталите " Дарницки ", " Соломянски ", " Шевченковски " и " Святошински ", осведомят Кличко и градската военна администрация.

В квартал " Шевченковски " отломките от дрон са провокирали пожар в апартамент, само че той е бил бързо сподавен. Няма информации за ранени там, написа в приложението " Телеграм " Сергий Попко, шеф на Киевската военна администрация.

Ройтерс отбелязва, че за момента няма коментар от съветска страна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР