Русия е много вероятно да стои зад поредица от смущения,

...
Русия е много вероятно да стои зад поредица от смущения,
Коментари Харесай

Германия обвинява Русия за смушения на GPS-сигнала в Балтика

Русия е доста евентуално да стои зад поредност от разстройства, засягащи GPS навигацията в Балтийския район , сподели немското министерство на защитата, акцентирайки Калининградския ексклав като източник на казуса , предава Ройтерс.

" Постоянните разстройства в световната навигационна сателитна система са доста евентуално с съветски генезис и се основават на разстройства в електромагнитния набор, в това число тези, произхождащи от Калининградска област ", сподели представител на министерството пред Ройтерс, потвърждавайки материал на новинарския уеб страница t-online.

Говорителят отхвърли да даде детайлности за това по какъв начин Берлин е направил оценката си или точното естество на разстройствата, като се базира на " аргументи за военната сигурност ".

Калининград е съветска територия, вклинена сред Литва и Полша на брега на Балтийско море.

Руското посолство в Берлин отхвърли коментар по тематиката.

Миналия месец държавен източник сподели на Ройтерс, че се счита, че употребен от английския министър на защитата Грант Шапс , когато е летял покрай Калининград.

Авиационната промишленост изрази угриженост по отношение на повишаването на GPS разстройствата, свързани с споровете в Украйна и.

Заглушаването на GPS сигнали може да бъде разрушително за гражданските самолети , само че те нормално могат да се направляват и с други средства.
 След газа, ще ни отреже ли Путин и GPS-ите в Европа?
След газа, ще ни отреже ли Путин и GPS-ите в Европа?

Може ли Путин да нападна тези основни инфраструктури
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР