Русия е изпратила повече от 165 000 барела рафиниран петрол

...
Русия е изпратила повече от 165 000 барела рафиниран петрол
Коментари Харесай

САЩ подготвят санкции за доставките на руски петрол за Северна Корея

Русия е изпратила повече от 165 000 барела пречистен нефт за Северна Корея през март в нарушаване на глобите на Организация на обединените нации, заяви Белият дом в четвъртък.

Съединени американски щати приготвят наказания против тези, които подкрепят сходни прехвърляния сред Русия и Северна Корея, и ще координират дейностите си с други интернационалните сътрудници, сподели представителят на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати Джон Кърби в четвъртък.

„ Съединените щати ще продължи да постанова наказания против всички, които работят за улеснение на прехвърлянията на оръжия и пречистен нефт сред Русия и КНДР “, сподели Кърби.

Белият дом в четвъртък също осъди доставките на балистични ракети от Северна Корея за Русия, която ги употребява във войната си против Украйна. Пхенян доставя обилни количества муниции на Русия от предишния август.

Файненшъл таймс заяви за първи път през март, че Русия е почнала да доставя нефт непосредствено на Северна Корея, нарушавайки глобите, наложени от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации през 2017 година отго...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР