Русия е готова да създаде нова елитна ударна авиационна група

...
Русия е готова да създаде нова елитна ударна авиационна група
Коментари Харесай

Британското разузнаване разкри нов свръхсекретен план на Русия

Русия е подготвена да сътвори нова елитна ударна авиационна група с кодово име " Щорм ", която да работи над Украйна. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия, написа News.bg.

Предполага се, че подразделението ще се състои от минимум една ескадрила изтребители фронтови бомбардировачи Су-24 и Су-34, както и от ескадрила ударни хеликоптери.
-->
Съчетанието на тези видове самолети допуска, че главната роля на групата ще бъде осъществяването на задачи за наземно нахлуване.

Достоверни известия в съветските медии сочат, че съветското министерство на защитата има за цел да притегли висококвалифицирани и стимулирани водачи, като предлага огромни финансови тласъци и набира пенсионирани летци.

Британското разузнаване отбелязва, че основаването на групата е показателно за това, че съгласно Русия постоянните авиационни ескадрили от състава на военновъздушните ѝ сили са се показали незадоволително в главната си функционалност да нанасят въздушни удари по украинските линии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР