Русия е готова да преговаря с всички страни, участващи в

...
Русия е готова да преговаря с всички страни, участващи в
Коментари Харесай

Путин: Русия е готова да преговаря с всички страни, участващи в конфликта в Украйна, но те отказват

Русия е подготвена да договаря с всички страни, участващи в спора в Украйна, само че Киев и неговите западни поддръжници отхвърлиха да вземат участие в диалози, съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин, представен от Ройтерс.

" Готови сме да преговаряме с всички участници в този развой за допустими решения, само че това зависи от тях - не ние отхвърляме да преговаряме, а те ", разгласи още Путин в изявление за съветската държавна телевизия, написа Българска телеграфна агенция.

 

Нахлуването на Русия в Украйна от 24 февруари провокира най-смъртоносния спор в Европа след Втората международна война. Това е най-голямата борба сред Москва и Запада след Кубинската ракетна рецесия от 1962 година Засега краят на войната не се вижда.

Кремъл разгласи, че ще се бори, до момента в който не бъдат реализирани всичките му цели, до момента в който Киев уточни, че няма да се успокои, до момента в който всеки съветски боец не бъде изхвърлен от цялата му територия, в това число Крим, който Русия анексира през 2014 година

Ние сме подготвени да преговаряме с всички участници за допустими решения, само че това зависи от тях. Не ние отхвърляме да преговаряме, а те, сподели Путин пред държавната телевизия " Россия 1 ".

 

По думите му Русия работи в " вярната посока " в Украйна, тъй като Западът, воден от Съединените щати, се пробва да разцепи Руската федерация.

Вярвам, че действаме в вярната посока, пазиме нашите национални ползи, ползите на нашите жители, нашия народ. И нямаме различен избор, с изключение на да защитим нашите жители, сподели още Путин.

Принципът " разделяй и владей " е в основата на политиката на съперниците на Русия, те постоянно са се опитвали и не престават да се пробват да го вършат, съобщи още Владимир Путин.

По неговите думи от 2014 година насам Русия се пробва да позволи обстановката в Украйна по кротичък път. " Винаги сме се стремили да подсигуряваме, че всички зародили разногласия се вземат решение по кротичък път посредством договаряния. Но, за жалост, отсрещната страна, другата страна, имаше друго отношение, стартира, както доста пъти съм казвал, а всички го знаем, да прави там военни дейности там ", напомни Путин.

Путин добави, че събитията от последните месеци са му разрешили да се убеди, че 99,9% от руснаците са подготвени да дадат всичко от себе си в името на родината.

" Що се отнася до главната част - 99,9% от нашите жители, нашите хора, са подготвени да жертват всичко в името на родината си - за мен тук няма нищо извънредно. Това обаче още един път ме убеждава, че Русия е специфична страна и имаме специфичен народ ", сподели Путин.

Той съобщи също, че е " 100 % сигурен ", че Русия ще е в положение да унищожи системите за противовъздушна защита " Пейтриът ", в случай че Съединени американски щати ги доставят на Украйна.

По думите това щяло да стане като с едно тракване с пръсти. В същото време, подсети съветският президент, в Украйна " към момента няма такива комплекси ". Пред кореспонденти преди дни Путин означи, че " Пейтриът " е " много остаряла система " и не работи като съветската С-300.

 

Междувременно ръководителят на Думата Вячеслав Володин, съобщи, че долната камара на съветския парламент приготвя закон за въвеждане на по-високо данъчно облагане за хората, които са напуснали страната след началото на войната в Украйна, заяви Ройтерс.

" Правилно е да се анулират преференциите за тези, които са напуснали Руската федерация и да се вкара нараснала данъчна ставка за тях ", написа Володин в приложението за известия Telegram.

Към началото на октомври някои локални медии оповестиха, че до 700 000 са избягали след оповестяването през септември на готовност, чиято цел беше набирането на 300 000 души, които да бъдат изпратени на бойното поле. По това време държавното управление отхвърли като погрешно това число.

13% налог върху приходите на физическите лица в Русия се удържа автоматизирано от локалните работодатели. Руснаците, работещи в чужбина, би трябвало да заплащат налога независимо, е оценката на Федералната данъчна работа на Русия.

" Напълно разбираемо е за какво са избягали ", сподели Володин. " Тези, които са разбрали, че са създали неточност, към този момент са се върнали. Останалите би трябвало да схванат: голямото болшинство от обществото не поддържа техния акт и счита, че те са предали страната си, роднините и приятелите си. "

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР