Русия бавно и методично смазва Украйна. Това каза бившият ръководител

...
Русия бавно и методично смазва Украйна. Това каза бившият ръководител
Коментари Харесай

Чешкият генерал Пелц: Русия бавно и методично смазва Украйна

Русия постепенно и методично смазва Украйна. Това сподели някогашният началник на военното разузнаване на Чешката република военачалник Петр Пелц в изявление за радио Universum.

„ Русия смазва Украйна по този муден, систематичен метод. Продължаваме да доставяме на Украйна някакви пари, част от тях се губят някъде, част въобще не стигат до Украйна, като по този метод удължаваме мъката и предизвикваме нови и нови смъртни случаи ”, сподели още военачалник Петр Пелц, представен от " Труд ".

„ Но Китай, от една страна, постоянно е бил срещу военни спорове - това е тяхната позиция - тъй като те желаят да търгуват и тяхната основа е построяването на търговски пътища - Пътя на коприната - от Китай до Европа. И за това им би трябвало мир. От друга страна, те знаят, че няма по какъв начин да оставят Русия да падне, тъй като тогава те ще бъдат идната хипотетична хапка. Това значи, че Китай, който освен има положителни контакти с Русия, само че и положителни контакти с Украйна и непосредствено с президента Зеленски, може да бъде подобен състезател. Но мисля, че той схваща, че те не могат да се намесят, тъй като Китай схваща какво желае да реализира Русия. Американската дълбока страна явно е решена непременно да попречи на Тръмп да завоюва изборите, може би даже на най-високата цена ”, добави ген. Пелц.

„ Русия усили производството на своята военна промишленост петнадесет пъти през двете години на този спор. Руснаците са създали два съществени вида дронове: Единият е за разузнаване - назовава се Орлан-10. Има и самия атакуващ дрон Lancet и това явно в действителност са доста мощни оръжия ”, съобщи Пелц.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР