Русия арестува заместник-министъра на отбраната Тимур Иванов по обвинения в

...
Русия арестува заместник-министъра на отбраната Тимур Иванов по обвинения в
Коментари Харесай

Русия арестува заместник-министъра на отбраната, заподозрян в корупция

Русия арестува заместник-министъра на защитата Тимур Иванов по обвинявания в проведена корупция в най-шумното дело от началото на тоталната война на страната против Украйна.

Кратко изказване на съветския Следствен комитет, цитиращо закон за приемане на подкупи „ в изключително огромни размери “, гласи в сряда, че карцерът е осъществен ден по-рано.

Държавните медии демонстрираха къси фрагменти на военния чиновник, изравен в московски съд. Той е изправен пред 15 години затвор, в случай че бъде приет за отговорен.

Иванов ще бъде арестуван под стража за два месеца, съгласно организация ТАСС, която сподели, че мъж на име Сергей Бородин също е бил арестуван по съмнение за съучастничество в приемане на подкупи от Иванов.

48-годишният заместник-министър на защитата е управлявал военното строителство и поправки и е упрекнат в присъединяване в „ незаконен скрит план “ при ръководство на контракти, които са го облагодетелствали персонално, като съгласно известията са съдействали за разточителен метод на живот.

Кремъл сподели, че п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР