Русе. Младият режисьор и влогър – Крис Захариев ще сподели

...
Русе. Младият режисьор и влогър – Крис Захариев ще сподели
Коментари Харесай

В Русе ще се проведе Кино под звездите с режисьора и влогър Крис Захариев

Русе. Младият режисьор и влогър – Крис Захариев ще показа най-новия си план – късометражната комедия „ Един асансьор разстояние “ тази неделя (24 юли) от 21 часа под Вития мост в Русе.

Събитието е с вход свободен и е част от плана „ Открий Русе “ на съдружие „ Градоред “, който цели да отключи у младите ентусиазъм към пътешестване, разкриване на непознати дестинации или такива, които от дълго време ни се желае да посетим. Той се осъществя по стратегия „ Знание и напредък “ на Фондация “Русе – град на свободния дух ” и „ Еконт Експрес “, подсилен също от Motoretta - № 1 Електрически скутери в България.

Изненадващо е какъв брой доста младежи в никакъв случай не са посещавали Русе. До това умозаключение стигат създателите на гражданската организация „ Градоред “ – Десислава Тодорова, Веселин Янчев и Мирослав Димитров. Често повода се крие в отдалечеността на града от други известни туристически дестинации и неналичието на задоволително атрактивно показана информация, която да провокира младежите да се запътят към Русе. С плана „ Открий Русе “ до края на годината Градоред ще предложения редица инфлуенсъри, които да им спомагат в популяризирането на града като туристическа дестинация измежду младите българи.

Първият им посетител е Крис Захариев. Той е прочут на публиката като момчето, което обикаля България и се „ губи “ из нея – безусловно. Крис стана известен в Youtube с кино лентата си „ Да се изгубиш преднамерено “, който към днешна дата има над 2 милиона гледания. Често споделя за тези местенца из родината, които не са толкоз комерсиални, само че крият заряд и смисъл да бъдат усетени. Мисията му като посетител на съдружие „ Градоред “ е да покаже на своите почитатели в обществените мрежи тъкмо тази харизма, която Русе крие в себе си, показана на езика на младите.
Филмът „ Един асансьор разстояние “ към този момент завоюва публиката на фестивала в Кан, Международния фестивал за късометражно кино „ In the palace ”, притежател е и на премия за най-хубав сюжет на Международния студентски кино фестивал „ CineMAiubit ” и дава обещание доста страсти.
Прожекцията се осъществя благодарение на Община Русе, Общинско дружество „ Русе Арт “, „ Реките на града “ и Motoretta.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР