Русата Златка ще сменя за пореден път превозното средство. Това

...
Русата Златка ще сменя за пореден път превозното средство. Това
Коментари Харесай

Златка Райкова се точи на нов лъскав джип

Русата Златка ще сменя за следващ път транспортното средство. Това стана ясно, откакто разгласи, че продава остарелия си джип, тъй като желае по-нов модел.

Както е известно двамата със брачна половинка й Карен Хачатрян карат разнообразни коли през няколко месеца, като несъмнено залагат на първокласни марки с цена над 200 000 лв..

 

Макар мургавият арменец да не е закръглил още 30-така, има забележителен автопарк. Не е несъмнено от кое място разполага с толкова доста средства, защото не е известно да работи нещо. Според някои той продължава да се занимава с черно тото.

 

Със Златка са дружно от година и половина, а тя забременя два месеца след запознанството им и малко след раздялата си с Благо Джизъса. С него по този начин и не стигнаха до брак макар 4-годишния им наследник Благой. Настоящият й брачен партньор разполага с задоволително средства и на нея към този момент не й се постанова да бъхти от заран до вечер.

 

Мълвата носи, че арменецът идва от богата фамилия, която подкрепя високия му стандарт на живот, само че и този път Златка е недолюбвана от свекърите. В този ред на мисли, няма да е изненадваща, в случай че в скоро време финансите им секнат.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР