Румен успя да се превърне в обединител в края на

...
Румен успя да се превърне в обединител в края на
Коментари Харесай

Радев - обединителят!

Румен съумя да се трансформира в обединител в края на мандата си и към този момент не може да бъде упрекван, че единствено разединява нацията. Пенсионираният авиатор, който желае втори мандат на " Дондуков " 2, направи и невъзможното - плащащи занъци българи. И работещите, и работодателите, всеки ден стачкуват против служебния му кабинет.
свързани новини43720преди 6 часа
А на следващия ден се сплотяват против него за всеобща обсада на София - нещо, което е невиждано и евентуално за първи път, и може би за финален, дружно недоволството си ще изразят и работодатели, и синдикати.

Организации, които в никакъв случай не са на едно и също мнение - едните, защитавайки бизнеса, а другите - служащите. Е, в страната на Румен се случва и това - да са обединени против него.

За похлупак в митинга ще се включат и ресторантьорите, а вдругиден ще има ново неодобрение - този път на медиците.

Доскоро под прозорците на Румен и държавното управление му стачкуваха пътни строители, танцови школи и елементарни жители. Протестите с стопански претенции се трансфораха в тъжно всекидневие.
свързани новини14632преди 4 часа14539на 14.10.2021
Така през последните седмици демонстрациите са ежедневни, а недоволните десетки хиляди. Ефектът обаче е нулев. Държавният глава и министрите му не престават да тласкат страната към нови и нови рецесии и остават безусловно глухи за гласа на народа, който другояче 5 години зовеше да се чува от ръководещите. Когато пристигна неговия ред обаче, се видя каква е истината в думите и всичките му речи лъснаха като измама .

Оглавяваме черни ранглисти - първи сме по-смъртност от COVID-19, последни сме по имунизация, лечебните заведения са претъпкани, медиците изнемогват, връщат десетки хора в тежко положение. На този декор токът е по-скъп от този в Германия, цените на артикули и услуги галопират към непознати върхове, горивата и природният газ също нарастват с внезапни темпове . А до момента в който някои европейски страни към този момент получават вторите траншове по Плана за възобновяване, служебният кабинет го внесе едвам преди дни и не е ясно дали въобще ще бъде утвърден след голямото 5-месечно забавяне.

Но в случай че някой се надява утрешният неповторим по рода си да промени нещо, е прекомерно евентуално да остане отчаян. Вече е явно, че няколко часа кряскане под прозорците на няма да спрат стремежа му да се добере до втория мандат с цената даже на човешки животи. Той сподели, че е подготвен да мине през всичко, с цел да остане още 5 години на " Дондуков " 2. А в случай че протестиращите желаят да трансформират това, е време да заменят седянката в триъгълника на властта с надалеч по-активни дейности. Иначе скоро няма да има и кой да стачкува, тъй като черната хроника от коронавирус, произшествия и закононарушения пораства по-бързо от цените!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР