Румен Тонев, обвинен за убийството на психолога Иван Владимиров, остава

...
Румен Тонев, обвинен за убийството на психолога Иван Владимиров, остава
Коментари Харесай

Полицаят, обвинен за убийството на психолога Иван Владимиров, е стрелял с Байкал, после го е влачил

Румен Тонев, упрекнат за убийството на психолога Иван Владимиров, остава в ареста дефинитивно, реши градският съд в София. Наложеното му непрекъснато задържане Тонев пък решил да не апелира. 

Иван Владимиров - Нав бе убит във входа на блока, в който живее, на 8 февруари вечерта. Преди дни пред съда прокуратурата настоя, че в случай че е на независимост, килърът му може да се укрие или да извърши друго закононарушение. Съдът се съгласи с тези доводи. 

В правосъдната зала стана ясно, че малко откакто прострелял психолога, Тонев влачил тялото му в опит да го скрие.

Установено е, че мъжът е стрелял с револвер " Байкал ". Освен това данни от следствието демонстрират, че Тонев е осъждан на санкция през 1996 година за нелегално владение на муниции. Платил санкцията и бил оправдан.

Преди ден дамата до Нав - Нина Райчева, описа пред bTV, че ходели на пръсти в жилището на психолога, не пускали даже кафемашина от 2 до 4 ч. следобяд и по всякакъв начин се стараели да не подразнят Румен Тонев. Самият Владимиров считал да се изнесе от жилището, в случай че не успее дружно с останалите си съседи да се пребори с Тонев да бъде изпъден.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР