Румен Радев назначи на Габриела Наплатанова-Русева за член на Съвета

...
Румен Радев назначи на Габриела Наплатанова-Русева за член на Съвета
Коментари Харесай

Радев назначи Габриела Наплатанова за член на СЕМ

Румен Радев назначи на Габриела Наплатанова-Русева за член на Съвета за електронни медии от квотата на президента. Това заяви оповестиха от прессекретариата на президента.

Припомняме, че Наплатанова е омъжена за бригаден военачалник Николай Русев - началник на авиобаза " Граф Игнатиево " и непосредствен другар на Радев.

Габриела Наплатанова има магистърска степен от Факултет по публицистика и всеобща връзка на СУ „ Св. Климент Охридски”, където приключва със компетентност „ Връзки с обществеността”. В същия факултет е хоноруван учител в интервала 2015 – 2017 година Има образования по програмата IREX на Държавния департамент на Съединени американски щати и Европейския център за сигурност „ Джордж Маршал “, както и участия в голям брой медийни стратегии на американската задача в НАТО.

През 2019 година пази дисертация на тематика „ Управление на медийните резултати и медийните интервенции по време на въоръжен конфликт” във Военна академия „ Г.С. Раковски”, факултет „ Национална сигурност”.

Старши кореспондент в бТВ Медиа Груп, част от редакцията на „ Новини и настоящи предавания” от самото основаване на малкия екран през 2000 година Отразява тематики, свързани с вътрешната и външната политика на България, проблеми в областта на сигурността и защитата, въоръжени спорове на Балканите, Ирак и Афганистан. Автор е на няколко десетки документални планове на външнополитически и военни тематики, свързани с НАТО, киберсигурността, отбраната на данните и проблемите на бежанците.

Носител на многочислени награди и оценки за журналистическата си работа и документалните си планове в 25-годишната си телевизионна кариера.

Владее британски, употребява френски и съветски език. Омъжена с две деца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР