Румен Радев най-после се разкри. След като социолозите регистрираха промяна

...
Румен Радев най-после се разкри. След като социолозите регистрираха промяна
Коментари Харесай

Радев се разкри. Бабува на Слави, Мая и триото

Румен Радев най-сетне се разкри. След като социолозите записаха смяна в политическия му облик и оповестиха, че президентът към този момент е любим на градската десница и всички протестъри, Радев разгласи съвещания с тях. Утре на „ Дондуков ” 2 ще се изредят първо Слави Трифонов, който влиза на „ Дондуков ” 2 в 10 ч., по-късно щурмовака Христо Иванов, а най-после на Мая Манолова дружно с Отровното трио.

Новата завера е прикрита под благовидния претекст съвещания с извънпарламентарните партии.

След като Отровното трио отхвърли на Мая Манолова по-широка коалиция с Христо Иванов и Слави Трифонов, в този момент Радев ще бабува на обединяването им, разясниха анализатори. Срещите на следващия ден ще завършат със скандалната партия „ Възраждане ”, която бе измежду уредниците на летните митинги на жълтите павета и за която прокуратурата изиска изтриване и разформироване поради куп фрапантни нарушавания на закона. Делото потегли в края на ноември.

В неделя консултациите на Радев с извънпарламентарни политически партии ще продължат, оповестяват от „ Дондуков “ 2, без да дават информация кои други партии ще бъдат признати от президента.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР