Румен Радев е човекът, който още преди 5 години спечели

...
Румен Радев е човекът, който още преди 5 години спечели
Коментари Харесай

Има ли Радев власт? Говори стоманена социалистка

" Румен Радев е индивидът, който още преди 5 години завоюва доверието на хората и имаше един превъзходен първи мандат. Той стартира своята борба против корупцията, олигархията, мафията, задкулисието, не от площада, а през цялото време.

Площадът беше – ерупцията на обществото ". Това разяснява Велислава Дърева в " Денят стартира " с Георги Любенов.

„ Радев е флагманът на капацитета на смяната, тъй като хората видяха в негово лице индивида, който въплъщава тяхната дълбока непоносимост към разграбването на страната, към една 12-годишна власт, която е безусловно безконтролна, подгизнала от корупция “, разяснява журналистът.

При предходните два Народното събрание, Дърева е имала терзанието, че силата на гражданското общество изтича като вода в пясък. „ Но на изборите 2 в 1, появяването на „ Продължаваме промяната “ и кандидатирането на Румен Радев, възродиха още веднъж тази сила “, сподели тя.

„ Дали триумфът на „ Продължаваме промяната “ е знак за катурване в публичното схващане или е ентусиазъм към една вяра, която е насъбрана след доста безизходност в продължение на години - за мен това е доста значим въпрос, да забележим по какъв начин ще се развият нещата “, показа Дърева.

Тя е безапелационна, че Румен Радев не си е направил партия.

„ Президентът няма власт, в съответния смисъл на думата, а той има въздействие. Това е най-голямата власт, която може да има човек. Видя се, че това въздействие е плодотворно “, добави тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР