Румен Петков: Случаят в Ботевград показва, че няма държава Случаят

...
Румен Петков: Случаят в Ботевград показва, че няма държава Случаят
Коментари Харесай

Румен Петков: Случаят в Ботевград показва, че няма държава

Румен Петков: Случаят в Ботевград демонстрира, че няма страна Случаят в Ботевград демонстрира, че няма страна. Това разяснява пред Дарик водачът на АБВ и някогашен вътрешен министър Румен Петков. Той още веднъж настоя министърът на вътрешните работи Валентин Радев неотложно да си подаде оставката.

 
„ Трябва да кажа с гняв, че нашето Европредседателство стартира в Ботевград и приключва в Ботевград. Спомняте си бруталното ликвидиране в края на предходната година-началното на тази, каквото ликвидиране по грубост не сме имали в никакъв случай в актуалната история. Сега имаме един избягал човек, т.е. тържествено излезе от Централния софийски затвор. Днес си приказваме, че те са се стреляли в центъра на Ботевград и са се избивали. Никой не пита къде е другият излязъл си от пандиза. Случката в Ботевград демонстрира, че няма страна, а демонстрира, че нарушителите си раздават правораздаване между тях на улицата с определени от тях средства, вървят добре въоръжени ”, разяснява Румен Петков.

 
Как Министерство на вътрешните работи не може да разпознае търсен човек, единствено тъй като си е пуснал брада? На този въпрос Петков отговори по този начин: „ Това пояснение с стартирането на брадата и възпрепятстване на разпознаването е смешно. Аз не позволявам някой сериозен човек да го каже. Това, че той си живее в Ботевград, демонстрира и неговата оценка за РПУ-Ботевград. Той живее там, тъй като знае, че няма състав и че няма човешки запас, с цел да се проведат съществени оперативно-издирвателни дейности. Това демонстрира, че агентурният уред, мрежата от информатори на министерството е слязла доста под сериозния най-малко ”.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР