Румен Петков акцентира върху настоящия режим в Украйна и коментира

...
Румен Петков акцентира върху настоящия режим в Украйна и коментира
Коментари Харесай

Румен Петков: Не трябва да ни кара да си затваряме очите и за престъпленията на Зеленски и шайката му

Румен Петков подчертава върху сегашния режим в Украйна и разяснява пред медиите, че наред с цялата съпричастност към народа в страната, Европа би трябвало да обърне внимание и на този факт.

„ Цяла Европа би трябвало да знае – евентуално „ доброволци “, като господин Брендо в Украйна има значително – които са се сдобили с украинско поданство и господин Зеленски ги брани. Господин Зеленски попречва правораздаването в Европа “.

Петков акцентира международния принос на жители на Украйна в разнообразни области, като просвета и спорт, само че е безапелационен, че това не би трябвало да ни кара да си затваряме очите за закононарушенията на Зеленски и шайката му.

„ Защото в случай че през днешния ден ние сме подготвени да кажем – нашият доброволец Брендо е лицето на България в Украйна, министър-председателят би трябвало да излезе и да каже – да, аз одобрявам това деяние на господин Зеленски, поддържам го и смятам, че то е вярното. Министър-председателят и президентът би трябвало да са наясно – в случай че за тях този режим е европейска Украйна, да си даваме сметка какво значи това “.

В коментар за глобите, Румен Петков съобщи, че пострадал не е режимът, който и да е той, само че елементарните жители.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР