Румен Александров заема мястото на Любомир Минчев в Столичния общински

...
Румен Александров заема мястото на Любомир Минчев в Столичния общински
Коментари Харесай

Румен Александров се закле като общински съветник от ГЕРБ-СДС

Румен Александров заема мястото на Любомир Минчев в Столичния общински съвет.  На днешното съвещание на локалния парламент Александров постави клетва и публично стана част от СОС.

Румен Александров е областен координатор на ГЕРБ-район „ Банкя ” и деен член на Младежи ГЕРБ. Бил е парламентарен помощник в 49-то Народно заседание на Република България. Реализирал е редица начинания в поддръжка на благотворителни акции в Банкя и в други региони на столицата.

Александров е студент по „ Право ”, приключил е Българското учебно заведение за политика „ Димитър Паница ”. Активно взе участие в публичния и политическия живот. Румен Александров работи в посока разпространение на всеобщия спорт, бори се за развиването на спортната инфраструктура в Банкя и слага за своя цел грижата за спортните клубове.

Инициирал е реституция на монументи, набиране на средства за спортни клубове и редица доброволчески начинания.

Румен Александров прави ежемесечни дарения като единствено дребна част от тях са в учебната библиотека в Банкя - направил е подаяние на нови книги, които са свързани с българската история. Направил е подаяние на храна и медикаменти в приюта за кучета в Банкя, както и подаяние към ФК „ Банкя 2009 ” на нови футболни топки, трудности и конуси, подаяние на спортни екипи и топки към тимовете по мини футбол в Банкя, подаяние към ФК,,Олимпико " на нови спортни принадлежности, които ще оказват помощ за подобряването на подготвителния развой и още доста други.

Той и екипът му от районната конструкция в Банкя са подкрепили  акцията „ Купи мартеница от майка на дете с увреждания ” като закупените мартеници са раздадени на жители, а по случай 3-ти март младежите от ГЕРБ в Банкя са раздали трибагреници. По време на великденските празници са зарадвали  дежурните служители на реда и пожарникари на локално равнище като са им занесли козунаци и великденски яйца. По случай 24-ти май екипът му раздава книги на дребни и огромни от град Банкя.

Румен Александров е взел участие още в почистването на крайбрежната зона „ Ботев парк ” в Атомната столица - Козлодуй. Организирал е открит урок по водолазно гмуркане с на практика извършения за деца, коледно празненство за възрастните хора от пенсионерския клуб  в град Банкя, футболен шампионат с благотворителен темперамент. По негова покана са проведени срещи на „ Спортен клуб по Джудо и Самбо Илинден - София ” за мотивация и поддръжка на подрастващите спортисти на България.

От през днешния ден Румен Александров е част от мощния тим на ГЕРБ-СДС в Общинския съвет.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР