Румънският защитник на Лудогорец Козмин Моци обмисля края на професионалната

...
Румънският защитник на Лудогорец Козмин Моци обмисля края на професионалната
Коментари Харесай

Моци мисли за края на своята кариера

Румънският бранител на Лудогорец Козмин Моци обмисля края на професионалната си футболна кариера.

" От лятото имам контракт за още една година, а по-късно ще би трябвало да преценява доста неща. Дъщеря ми би трябвало да тръгне на учебно заведение след година. Ще забележим дали ще продължа да играя, или ще остана в клуба ", разяснява Моци за румънското издание " Проспорт ".

35-годишният бранител към този момент не счита, че има шансове за националния тим.

" Трудно е. Не съм играл доста за клуба си през този сезон и мисля, че (националният селекционер) Мирел Ръдой има доста положителни млади играчи на моя пост, на които може да разчита ", сподели той.

Бранителят, който играе в Лудогорец от 2012 година, съобщи, че реваншът против Стяуа в София от плейофите на Шампионската лига през лятото на 2014 година е трансформирала футболната му кариера. Моци трябваше да застане на вратата при дузпите и направи две спасявания, с което класира разградчани за първи път в групите на шампионата.

" Мачът със Стяуа промени живота ми. След срещата отпътувах за две седмици, само че едвам когато се прибрах в Разград, разбрах какво съм направил ", сподели той.
Впоследствие от клуба взеха решение естрада на стадиона в Разград да носи неговото име, а притежателят Кирил Домусчиев съобщи, че Моци може да остане в Лудогорец, до момента в който има предпочитание. Защитникът сподели още, че рядко се среща с Домусчиев.

" Говорили сме няколко пъти. Не знам дали се виждаме и по два пъти в годината. Той идва на наши мачове, само че през този сезон не беше на всичките ни срещи от Лига Европа. По принцип не влиза в съблекалнята. Случвало се е доста рядко. Може би два пъти - след 2:2 против Цървена звезда и след мача против Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Извън това, доста рядко сме се срещали ", сподели Моци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР