Румънският модел Мадалина Геня получи букет червени рози за рождения

...
Румънският модел Мадалина Геня получи букет червени рози за рождения
Коментари Харесай

Болки в кръста? Гришо на почивка със секси румънката вместо на турнира в Торонто

Румънският модел Мадалина Геня получи букет червени рози за рождения си ден от българския тенисист Григор Димитров. Двамата официализираха връзката си при започване на лятото, а през днешния ден Мадалина става на 36 години. Тя избра да прекара празника с обичания си на СПА отмора. Ден по-рано българинът се отхвърли от присъединяване в Торонто поради болки в кръста...

Броени часове преди датата (8 август) Мадалина разгласява на формалния си профил в Инстаграм персонална равносметка, съпроводена от изложба фотоси, в това число такива с Григор и не пропусна да напише благи думи за него:

" Трябва да благодаря на това неуместно красиво необикновено човешко създание Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че би трябвало да жертвам доста от времето ни дружно, с цел да бъда пред компютъра съвсем непрекъснато през последните няколко месеца ", написа румънката.

Малко по-късно в историята на профила си тя стартира да споделя специфични моменти от първите часове на рождения си ден, от които се схваща, че с Григор Димитров са на отмора и са посрещнали дружно изгрева. Самият той качи фотография на Мадалина в басейн в историята си в Инстаграм с добавено изображение на сърце и написа " Моята рожденичка ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР