Румънският клуб Университатя (Крайова) почти си е осигурил трансфера на

...
Румънският клуб Университатя (Крайова) почти си е осигурил трансфера на
Коментари Харесай

Румънци вадят над 1,4 млн. лева за звезда на Ботев Пд, трансферът бил почти договорен

Румънският клуб Университатя (Крайова) съвсем си е обезпечил прехвърлянето на българския национал и централен защитник на Ботев (Пловдив) Кристиян Димитров, написа уеб сайтът www.prosport.rо.

Според изданието, клубът от Крайова е подготвен със сумата от 700 000 евро (1,4 млн. лева) за футболиста. Според изданието, играчът, който има контракт за още една година с жълто-черните, е мечтан също по този начин от софийските Левски и ЦСКА-София, както и от турския първокласен клуб Коняспор.

На 22 години той има два мача за националния тим на България, като е викан от новия народен селекционер Красимир Балъков. Той даже се разписа при провалянето от Косово с 2:3 в София, като беше прецизен в 55-ата минута.

Играе за Ботев (Пловдив) от 2016-а година, като имаше интервал чартърен за Монтана. А за жълто-черните е нанизал 6 гола в 49 мача като е вдигал над главата си и купата на България преди две години. През предходната година Ботев (Пловдив) приключи на 4-о място в крайното класиране, а Димитров беше посочен измежду най-хубавите бранители в българското състезание.

Университатя (Крайова) тъкмо се раздели с различен българин, който носи семейството Димитров. Десният бек Радослав Димитров мина в различен тим от румънската Лига 1- Сепси (Сфънту Георге). В Университатя остана обаче още един наш сънародник- Антони Иванов, който пристигна от Газ Метан Медиаш за 150 000 евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР